Na neporažený Kyjov kluci recept nenašli

V 8. kole žákovské ligy přivítali patnáctiletí basketbalisté BK Příbor v pátek 21. února na své palubovce neporažený Kyjov. A Jihomoravané si svou sérii podrželi i v Příboře.

BK Příbor – Jiskra Kyjov 29:91 (5:21, 6:25, 5:29, 13:16)

Body: Vojtěch Pustějovský 12 (2/2), Vít Gabzdyl 6 (6/2), Michal Grozman 4, David Straka 4, Jan Bordovský 3 (2/0), David Domitra 0 (4/0). TH: 14:4 (28,6%). Trojky: 3 (Pustějovský 2, Bordovský 1). Fauly: 25.

Hodnocení trenéra Roberta Bukovjana: V podstatě není ani co hodnotit. Zdá se mi, že někteří hráči k utkáním v kategorii U15 přistupují tak, jako k nějakému nutnému zlu. Hlavně ať je zápas rychle za námi a já se předvedu o týden později ve čtrnáctkách. No pánové, abyste se v těch čtrnáctkách, vůbec dostali na plac. Možná, že brzy začnu k zápasům U14 přistupovat ve stejném režimu „nějak to odehrát“. V zápase s Kyjovem nebylo vůbec nic. Chybělo nasazení, bojovnost, důraz v zakončení, ale hlavně zápal pro hru. Obrana až na pár světlých chvilek neexistovala a pokud se v zápasech s Prostějovem a Olomoucí dala mezi pozitiva vypíchnout útočná fáze, tak tentokrát bohužel ani ta nefungovala.  

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *