Z Bruntálu po slabém výkonu s porážkou

Ve druhém kole Nadregionální soutěže cestovaly kadetky BK Příbor do Bruntálu. Utkání se jim vůbec nepovedlo a ztratila ho výrazným rozdílem.

Domácí hráčky dominovaly na přihrávce i v úspěšnosti střelby. Mnoho košů nastřílely po dobře sehraných rychlých protiútocích.

Hodnocení trenéra Davida Kostelníka: V druhém kole naší soutěže nás čekal výjezd do Bruntálu. S ohledem na omluvenky a nemoci jsme jeli v osmi hráčkách a očekávali těžké utkání. Bohužel, přestože hrál soupeř jen v sedmi, i tak tak nás jednoznačně předčil v agresivitě obrany, jednoduchosti útoku a bohužel i ve fyzičce.

První poločas byl ještě herně vyrovnaný a rozdíl ve skóre by se dal přičítat jen výrazně vyšší úspěšnosti ve střelbě ze strany soupeře, ale třetí čtvrtina, ve které jsme první koš dali až zhruba po sedmi minutách hry, jednoznačně zápas zlomila. Bohužel nás opět trápil velký počet ztrát z relativně jednoduchých přihrávek a nedůslednost v obraně.

SK Bruntál – BK Příbor 101:29 (21:11, 42:19, 75:23)

Body: Barbora Činčalová 8 (trestné hody: 4/2), Hana Tomaškovičová 6 (1 trojka, TH 2/1), Pavla Debefová 6 (TH 2/0), Hana Peterová 4, Eva Pařenicová 3 (TH 6/3), Erika Kostelníková 2 (TH 4/0), Zuzana Kovaříková 0, Barbora Polášková 0. TH: 19/6 (31,6%). Trojka: 1. Fauly: 15.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *