Děvčata U14 dosáhla na jedinou výhru

Příborská basketbalová děvčata kategorie U14 už mají letošní sezonu za sebou. Tým, jenž se v této sezoně prakticky teprve seznamoval s velkým basketbalem, to neměl v Žákovské lize vůbec jednoduché a získal jedinou výhru.

Sezónu tým vedený trenérkou Terezou Kulihovou, které vypomáhal také trenér zaniklého týmu dívek U17 David Kostelník, zakončil v pátek 1. dubna domácím utkáním se Zlínem (14:107). „S jedním vítězstvím jsme skončili na posledním místě tabulky, je třeba ale podotknout, že se jedná o tým, který je velmi mladý. Pouze pět hráček jsou ročník 2008, zbytek hraje souběžně za kategorii U13 a dvě hráčky i za U12,“ upozorňuje trenérka.

„Navíc jsme se během celého roku potýkaly s velkou absencí hráček na zápasech i tréninzích, která byla způsobená mnoha zraněními a častými karanténami, do kterých holky vinou protipandemickým opatřením mnohokrát spadly. Věřím, že pokud holkám vydrží odhodlání a budou poctivě trénovat, tak v příští sezóně necháme poslední místo někomu jinému a naše fanoušky budeme moct potěšit pohledným basketbalem,“ přeje si Tereza Kulihová.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *