Nejmladší basketbalisté končili sezonu proti Snakes

Poslední utkání sezóny absolvovali naši nejmladší basketbalisté. V kategorii U10 se příborští kluci potkali se Snakesem Ostrava, o rok starší basketbalisté se hned čtyřikrát utkali s Orlovou.

BK Příbor U10 – BK Snakes Ostrava žlutí 14:18 a 17:23

Trenér Miroslav Slovák: V závěrečných utkáních sezony jsme přivítali soupeře z Ostravy a to konkrétně jedno z družstev Snakesů Ostrava. Opět jsme nastoupili v okleštěné sestavě s více jak polovinou mladších hráčů. Obě utkání byla v podstatě vyrovnaná. V prvním utkání si vybudoval soupeř náskok již v prvním hracím období a své vedení udržel. Ve druhém zápase jsme naopak my tři čtvrtiny vedli a hosté převrátili výsledek na svou stranu až v posledním dějství.

BK Snakes Orlová – BK Příbor 107:14 a 128:12

BK Příbor – BK Snakes Orlová 11:98 a 12:78

Trenér Miroslav Slovák: V kategorii U11 jsme ve dvou dvojutkáních poměřili síly s Orlovou. Ke všem čtyřem utkáním jsme nastoupili v „pidisestavě“ a zkušený soupeř nám nedal žádnou šanci. Kluci z Orlové ovládli všechna utkání výrazným rozdílem. Získali jsme velké množství zkušeností, které hráči jistě zúročí v utkáních se sobě věkově rovnými soupeři.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *