Ženy a juniorky hrají v sobotu s polskou Wislou

Velmi zajímavé měření sil nabídnou dva sobotní přípravné zápasy v tělocvičně Masarykova gymnázia. V 15 hodin se proti příborským ženám a v 17 hodin proti ligovým juniorkám postaví basketbalistky polské Wisly. Nikoliv však euroligové Wisly Krakow, ale druholigového týmu ISSiR Start Wisła (info zde)

„Vůbec je neznáme, nevíme, co od nich čekat. Určitě to ale bude zajímavá konfrontace a test před blížící se sezónou,“ svěřila se trenérka juniorek U19 a hráčka žen Michaela Drtilová.

Příborské ženy začínají novou sezónu ve druhé lize v sobotu 3. října v Prostějově. Doma se poprvé představí až o více jak měsíc později – v sobotu 14. listopadu proti Zlínu a o den později pak proti týmu Noem Arch Brno B.

Také juniorky odehrají první ligové utkání na domácí palubovce až počátkem listopadu. Ligu zahájí už 26. září v Brně, doma se představí poprvé díky přehozenému pořadatelství ve druhém a třetím kole, až 7. listopadu, kdy budou hostit Sadskou a o den později Poděbrady.

Dva přípravné zápasy jsou tak vynikající příležitostí zjistit, jak jsou oba týmy na ligové boje připraveny. Přijďte je povzbudit!

Příprava (sobota 12. září 2015)

BK Příbor ženy – ISSiR Start Wisła (15 hodin v tělocvičně Masarykova gymnázia v Příboře)

BK Příbor juniorky U19 – ISSiR Start Wisła (17 hodin)

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *