Minižačky U11 dvakrát prohrály s Basketem Ostrava

V opravené tělocvičně ZŠ Npor. Loma hostily nejmladší minižačky BK Příbor tým Basket Ostrava. Herně vyrovnaná utkání pro sebe rozhodl protivník z Ostravy především díky výškové převaze pod košem. Díky snadným doskokům získával velmi jednoduché body. Děvčata U11 prohrála s Basketem Ostrava 24:37 a 33:53.

„I v těchto dvou zápasech, i když se soupeřem, jehož hráčky za sebou mají pravděpodobně více zápasů, než my, se ukázalo, na čem ještě musíme na tréninku pilně pracovat. Každá hráčka musí bránit a hlídat si ‚svou‘ hráčku,“ upozorňovala na základní nedostatky trenérka Pavla Zlevorová.

„Je potřeba naučit se uvolňovat pro přihrávku a neschovávat se. Driblovat s hlavou nahoře, doskakovat… Máme ale šikovné holky, takže když se do toho dáme na tréninku naplno, určitě si připíšeme i nějakou další výhru,“ dodala trenérka.

K dalším utkáním Oblastního přeboru kategorie U11 se příborské basketbalové naděje vydají v sobotu 5. prosince do Bruntálu.

 

Oblastní přebor nejmladších minižaček U11, 5. kolo

BK Příbor – Basket Ostrava 24: 37 (6:15, 10:19, 14:27)

Body: Tereza Hladíková 12, Eva Pařenicová 5, Eliška Kubalová, Kateřina Chromečková a Hana Tomaškovičová 2, Pavla Debefová 1, Eliška Figarová, Vanesa Perůtková, Erika Kostelníková, Iva Debefová, Eliška Štefková, Veronika Žárská, Hana Peterová a Klára Jurečková 0.

BK Příbor – Basket Ostrava 33:53 (13:15, 18:25, 29:39)

Body: Hana Tomaškovičová 12, Tereza Hladíková 7, Eva Pařenicová a Vanesa Perůtková 5, Eliška Kubalová, Kateřina Chromečková a Pavla Debefová 2, Eliška Figarová, Erika Kostelníková, Iva Debefová, Eliška Štefková, Veronika Žárská, Hana Peterová a Klára Jurečková 0.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *