Muži zvládli i druhý zápas. Karviné dali stovku

DSC_0068V dohrávce úvodního kola Oblastního přeboru – 2. třídy hostily muži BK Příbor tým Botucal Karviná. A utkání se ukázalo být zcela jednoznačnou záležitostí. Domácí tým zvítězil vysoko 105:27 a i po druhém zápase je Příbor bez porážky.

BK Příbor – BK Botucal Karviná 105:27 (28:8, 52:12, 73:21)

Karvinští muži podlehli v prvním utkání Vsetínu o 82 bodů a čekalo se, s jakými ambicemi dorazí do Příbora. Zápas měl ovšem hladký průběh. „První čtvrtinu jsme soupeře jasně přehráli o 20 bodů. Bohužel, secvičené akce na soupeřovu línou zónovou obranu hrát nešly, a tak nezbývalo než střílet z nabízených volných pozic a tvořit díky tlaku na míč rychlé protiútoky,“ popisoval trenér mužů BK Příbor Libor Piškytl.

Také druhá část utkání sloužila především k nácviku herních situací a sehranosti. „Do druhého poločasu vstupovali s úkolem nastřílet 110 bodů, začátek druhého poločasu byl ale z naší strany špatný. V prvních pěti minutách se nám povedlo překonat loňský rekord a nastřílet pouhých pět bodů. Tento výpadek jsme ale následně vynahradili pěkným půjčováním míče a aktivnější obranou. Následující patnáctiminutovku jsme dohráli utkání s bilancí 48:8, což na stanovený cíl nestačilo. Naše ofenzivní hra byla o poznání lepší než v posledním utkání, hráli jsme kolektivněji a víc se hýbali,“ popsal Libor Piškytl

Ve třetím kole přivítá tým mužů v pátek 28. října ve 20.30 zkušený tým ze Vsetína.

Body: Knápek 22, Říčka 19 (3 trojky), Rynda 13 (1), Obercian 12 (1), Bilić 10, Kretschmann 9 (1), Bobko a P. Bukovjan 6, Drtil 4, Penc 2, Čáslavský 2. Fauly: 13. TH: 5/10.

 

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *