Opava vrátila kluky U14 na pevnou zem

kluciu14_opava_151015-12Po vyrovnaných zápasech s Havířovem a jasném vítězství nad Hladnovem vstupovali kluci U14 do domácího utkání utkání s BK Opava s velkými nadějemi. Technicky a fyzicky výborně připravený soupeř vedený ligovým hráčem Opavy Kryštofem Vlčkem ale příborské kluky vrátil z oblak velmi rychle na pevnou zem.

BK Příbor – BK Opava 46:92 (6:29, 10:17, 87:24, 22:22)

„Opavští kluci nám nedovolili hrát naši hru a utkání jasně ovládli. V prvním poločase jsme vyprodukovali tolik ztrát, jako většinou v celém utkání. Hosté vedli po prvním poločase jednoznačně 46:16 a až poté nás nechali trochu hrát,“ uvedl trenér BK Příbor U14 Miroslav Slovák.

Ve druhém poločase domácí kluci zjistili, že také umí běhat i bránit. Ovšem když už soupeře dokázali přehrát, tak většinou zklamali v koncovce a mnoho jednoduchých košů nedali. „Neproměnili jsme 23 trestných hodů a 20 procentní úspěšnost v této herní činnosti je špatná. Takže s chutí do tréninku, abychom naše nedostatky, které nám jasně Opaváci ukázali, odstranili. Pochvalu zaslouží David Dostál (až na tu úspěšnost střelby) a Vojta Kubečka se Štěpánem Maléřem. Známka pro tým 3.

Body: David Dostál 16, Vojtěch Kubečka 8, Štěpán Maléř 7, Milan Machala 4, Lukáš Hanzelka, Marek Slovák, Ondřej Linart, Michal Slovák a Lukáš Michna 2, Erik Havel 1, Josef Mišaník, Daniel Pustějovský, Adam Maslaňak a Adam Ivánek 0. Fauly: 20. TH: 6/29. STATISTIKY

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *