Kluci U14 Opavu nepozlobili ani v odvetě

p1030986Podruhé v sezóně se basketbalisté kategorie U14 utkali se stejně starými protihráči z Opavy. A znovu z toho nebyl příznivý výsledek. Po domácí porážce 46:92 prohrál Příbor v úterní dohrávce žákovské ligy také v Opavě 93:29 a patří jim 6. příčka.

BK Opava – BK Příbor 93:29 (27:7, 15:14, 28:2, 23:6)

Domácí kluci hráče BK Příbor U14 znovu předčili ve všech basketbalových dovednostech. „V naší hře opět převládala bojácnost, ustrašenost. Některým našim ‚borcům‘ opět chyběla osobní statečnost. Než by něco vymysleli a šli do souboje, tak raději alibisticky přihráli hůře postavenému hráči. Znovu jsme propadali v obraně a náš návrat do obrany byl žalostný. Dalším velkým problémem v naší hře zůstává doskok pod oběma koši a  hra do postavené obrany. Nájezdy se sklopenou hlavou „do lesa“ nemohou mít naději na úspěch,“ připomínal trenér BK Příbor U14 Miroslav Slovák.

„Klukům z Opavy přejeme hodně úspěchů v extralize, my se ale musíme připravit na poslední dvě utkání základní části, ve kterých 10. a 11. prosince na domácí palubovce přivítáme týmy „A“ a „B“ ostravských Snakesů,“ řekl Miroslav Slovák.

Body: David Dostál 7, Milan Machala 5, Lukáš Hanzelka a Lukáš Michna 4, Adam Ivánek 3, Tomáš Sork, Adam Maslaňak a Štěpán Maléř 2, Marek Slovák, Ondřej Linart, Vojtěch Kubečka, Michal Slovák, Štěpán Novák a Alex Ryšánek 0. Fauly: 17. TH: 5/19. Statistiky

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *