Z Bruntálu s nepořízenou a velkým nákladem

Vysokou porážku si z nedělního výletu do Bruntálu přivezly příborské kadetky. Přesto zůstávají v tabulce Nadregionálního přeboru na lichotivém 3. místě právě za svým nedělním soupeřem.

SK Bruntál – BK Příbor 86:36 (27:14, 39:26, 63:32)

Proti kvalitnímu soupeři byla příborská děvčata nucena kvůli značné marodce nastoupit v okleštěné sestavě a sedm statečných nasazené tempo nezachytilo. „Soupeřky na nás doslova vlítly a než jsme se stačily rozkoukat, prohrávaly jsme po sedmi minutách hry až o 16 bodů,“ uvedla trenérka Michaela Drtilová.

Poslední tři minuty první čtvrtiny se hra vyrovnala a také druhá čtvrtina byla ze strany hostujících hráček dobrá. „Po poločasové přestávce nás ale soupeřky již k ničemu nepustily. Síly nás opouštěly čím dál rychleji a porážka byla nakonec velmi krutá. Holky sice ještě nenasbíraly potřebné zkušenosti, avšak už musejí pochopit, že bez obrany a obranného doskakování se basketbal hrát nedá,“ hodnotila výjezd trenérka.

Body: V. Reichertová 13, K. Reichertová 11, Sobková 6, Rubinová 4, S. Kostelníková 2, A. Chromečková a Linartová 0. TH: 18/9. Trojky: 1. Fauly: 12.

K příštímu utkání pojedou kadetky už tento čtvrtek do Hranic. Utkání se sedmým týmem tabulky začíná v 16.15 hodin.

 

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *