Vítězství z Hranic přivezli sněhuláci

Příborské kadetky ve čtvrtek 2. února předehrávaly utkání 9. kola Nadregionální soutěže v Hranicích. Nad místními Panterkami vyhrály 61:36 a v neúplné tabulce jim patří první příčka.

Hranické Panterky – BK Příbor 36:61 (4:12, 14:26, 28:41)

Kadetky k utkání odcestovaly v deseti, vůbec poprvé si zápas ve starší kategorii vyzkoušela opora týmu U14, Iva Rašková. „Bohužel jsme ale k utkání nastoupily bez rozehrávaček a na utkání to bylo znát. Provázel nás strach vyvážet míč i zbytečně zmatené útoky. Vinou spousty chyb v útoku a hlavně v obraně jsme soupeřky nechávaly stále v naději,“ uvedla trenérka Michaela Drtilová.

Přestože se utkání s předposledním týmem skupiny C vyvíjelo poměrně jednoznačně, nebyla trenérka spokojená. „Druhá a třetí čtvrtina byla z našeho pohledu tragická a dovolily jsme soupeřkám držet krok. V poslední čtvrtině jsme konečně začaly hrát a alespoň toto období jsme vyhrály dvouciferným náskokem 20:8. Odehrály jsme utrápený zápas, takové soupeře musíme porážet přesvědčivěji. Opět jsme hořely hlavně v obraně, kde jsme často jen postávaly jako sněhuláci,“ hodnotila trenérka.

V 10. kole Nadregionálního přeboru se příborské kadetky utkají v sobotu 25. února na domácí palubovce Masarykova gamnázia s Frýdkem-Místkem.

Body: K. Reichertová 19, A. Chromečková a Sobková 8, Rašková, Rubinová a Linartová 6, Kostelníková a Čípová 4, Bobková a Matějková 0. TH: 6/1. Trojky: 0. Fauly: 13.

 

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *