Kadeti se úvodního vítězství dočkali v Kroměříži

Kadeti BK Příbor vstoupili do nového ročníku Žákovské ligy v sobotu 19. září 2020 Kyjově, kam odcestovali bez největších opor v pouhých sedmi lidech, což se projevilo na konečném výsledku. O den později se k týmu v Kroměříži připojili Erik Havel, Milan Machala a Lukáš Michna, kteří výrazně pomohli k úvodnímu vítězství v soutěži.  

TJ Jiskra Kyjov – BK Příbor 68:27 (25:4, 40:10, 58:14)  

Hodnocení trenéra Miroslava Slováka: Od počátku utkání byli domácí lepším týmem a nic neponechali náhodě. Velkým tlakem a výraznou převahou na doskoku pod oběma koši nás v podstatě nepustili do hry. Rozhodčí nasadili oboustranně přísný metr a my jsme měli za chvíli potíže i s množstvím faulů. Naše střelba byla tristní, výsledek tak zcela přesně vystihuje dění na palubovce. Ke všemu zlému se zranil ještě navíc Lukáš Hurta, kterému přejeme brzké uzdravení.

Body: Kubečka 8, Burian 6, Hurta 5, Hanzlík 4, Marek Slovák 2, Michal Slovák 2, Maléř 0. TH: 21/7. Trojky: 2 (Hurta, Kubečka). Fauly:15.

TJ Slavia Kroměříž – BK Příbor 68:72 (13:18, 31:38, 51:56)

Hodnocení trenéra Miroslava Slováka: Šestici relativně zdravých hráčů v neděli doplnili kluci, kteří měli v nohách zápas extraligy a dorazili do Kroměříže dvě minuty před začátkem utkání. Okamžitě ale zapadli a pomohli k pětibodovému náskoku v první čtvrtině jinak vyrovnaného zápasu. Rozdíl ve skóre jsme udržovali v podstatě celé utkání, které vyvrcholilo v koncovce závěrečné čtvrtiny střelbou trestných hodů. Udrželi jsme nervy na uzdě a všechny čtyři šestky v poslední minutě utkání jsme proměnili. Zvládli jsme těžce vybojované utkání s velmi dobře hrajícím soupeřem.

Body: Havel 26, Michna 15, Kubečka 9, Machala 8, Hanzlík 5, Maléř 3, Marek Slovák 3, Michal Slovák 3, Hurta 0. TH: 24/15. Trojky: 7 (Havel 4, Kubečka 1, Maléř, Michal Slovák 1). Fauly: 30.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *