Kluci U13 zavítali do polské Vratislavi

Příborští basketbalisté U13 navštívili v neděli 26. března polské město Vratislav, kde odehráli kvalitní utkání proti polským týmu z Vratislavi a Jelení Hory a ostravským Snakesům.

„Turnaj se konal v krásné nové tréninkové hale, kde jsou tři basketbalové hřiště vedle sebe a super zázemí včetně hotelu,“ přiblížil trenér Miroslav Slovák. „Odehráli jsme tři utkání po sobě a to ve velmi vysokém tempu. Kluci podali většinou velmi dobré výkony,“ dodal.

Výsledky a statistiky:

WKK Vratislav  – BK Příbor 48:40  (18:9, 7:13, 10:13, 13:5)

Trenér Miroslav Slovák: Utkání vlastně rozhodl hráč č. 17 domácího týmu, který nám dal 19 bodů z celkových 48 bodů domácích. Jinak velmi svižné a rychlé utkání,“

KS Sudety Jelenia Gora – BK Příbor 42:47 (8:8, 13:9, 8:18, 13:12)

Trenér Miroslav Slovák: Zcela jiný soupeř, zcela jiný styl hry, který nám dělal až nečekané potíže. Utkání jsme zvrátili až ve třetí části, ve které jsme přehráli soupeře 18:8.

Snakes Ostrava – BK Příbor 64:48 

Trenér Miroslav Slovák: Opět porážka s našim rivalem a oblastním soupeřem. Znovu jsme zaostávali na doskoku pod oběma koši, ale tentokrát nás Ostraváci přehráli i na perimetru – 4 úspěšné tříbodové koše.  Celkově velmi dobrá příprava na Festival minibasketbalu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *