Kluci U14 podlehli doma Snakesu Ostrava

Osmé extraligové utkání odehráli v neděli 25. února basketbalisté U14 proti vedoucímu týmu soutěže týmu BK Snakes Ostrava. Na domácí palubovce příborští kluci favoritovi nedokázali vzdorovat.

BK Příbor – BK Snakes Ostrava 42:77 (8:21, 10:13, 10:10, 15:33)

Body: A. Ivánek 8, Dostál, Havel, V. Ivánek, Kubečka, Machala, Maléř, Mich. Slovák a Zavadil 4, Hanzlík 3, Linart a Mar. Slovák 0. TH: 18/10 (56%). Trojka: 1 (Maléř). Fauly: 21. Užitečnost: A. Ivánek 5, Havel, V. Ivánek, Maléř a Zavadil 3.

Komentář trenéra Miroslava Slováka: I odvetné utkání extraligy s našimi kamarády z Ostravy probíhalo ve stejném duchu jako utkání v Ostravě před dvěma týdny. Hosté hráli svoji hru a my jsme produkovali své nesmyslné, hloupé a laciné chyby. Špatnými přihrávkami, nesoustředěností, chybami v obraně, které nedělají už ani mladší minižáci, jsme usnadnili soupeři pozici, jenž následně nemusel vyvinout pro vítězství příliš velké úsilí.

Mohu pochválit Milana Machalu a Adama Ivánka, který, přestože 14 dní nedržel v ruce míč, odehrál velmi dobré utkání. Ostatní se ještě potulovali po horách, zamrzlých rybnících a oklepávali sníh z lyžáků. Tak pánové zpátky na zem, do reality všedního dne, vrhněme se opět do tréninku, stále je o co bojovat, sezóna ještě zdaleka nekončí. Hned příští pondělí 5. března předehráváme utkání v Brně.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *