Muži si připsali druhé vítězství

Ve 4. kole Severomoravské ligy – 1. třídy se příborští muži doma utkali s rezervním týmem Basketu Opava 2010. A připsali si druhou výhru v sezóně.  

BK Příbor – Basket Opava 2010 B 61:47 (16:12, 34:26, 47:38)

Body: J. Říčka 22 (3 trojky), Zemánek 20 (1), Kretschmann 13 (1), Bilić 4, Velička 2, Novák, Kubáň, Tomek a Obercian 0. TH: 10/28 (36%). Trojky: 4. Fauly: 11.

Hodnocení trenéra Libora Piškytla: Třetí utkání v sezóně jsme sehráli opět s rezervou prvoligového kádru, tentokrát s druhým opavským mančaftem – Basketem Opava 2010. Zápas jsme od začátku měli pod kontrolou, po dlouhé době jsme se nepotýkali s výškovým deficitem a dokázali z toho vytěžit nějaké body. Standardní bodový zápis podpořil Honza Říčka spoustou asistencí, z čehož těžil převážně Adam Zemánek (20 bodů). Dobrou obranou jsme udrželi hostující celek pod padesáti body.

Škoda nešťastného incidentu dvě minuty před koncem utkání, kdy došlo k dohrání souboje bez míče ze strany opavského Adama Horáka, což se nelíbilo Jardovi Kretschmannovi a oba inkasovali diskvalifikační chybu a museli do šaten. Zbytek zápasu už proběhl poklidně a my tak připisujeme druhou výhru v sezóně. V dalším kole zamíříme opět za béčkem prvoligového týmu, tentokrát do Ostravy na Snakes.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *